søndag den 1. april 2012

Mazarinkage med kartofler

Denne her mazarinkage må vi simpelthen dele med jer - den er lækker og blød og lige til pas sød.
Kagen kan nydes med fløde og frisk frugt, men er også rigtig lækker som almindelig skærekage. Vi har pyntet med et tyndt lag chokolade ovenpå - det smagte dejligt.


Du skal bruge:
- 3 æg
- 150 gram lyst rørsukker
- 150 gram hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 dl. mælk
- 2 spsk. flydende margarine
- 1 tsk. mandelessens
- 150 gram skrællede, kogte kartofler
- 100 gram marcipan

Pisk æg og rørsukker hvidt og skummende. Bland hvedemel med bagepulver og vend det i æggemassen sammen med mælk, flydende margarine og mandelessens. Mos kartoflerne godt og vend dem i dejen sammen med grodtrevet marcipan.
Fordel dejen i en springform, ca. 28 cm. i diameter, foret med bagepapir. Bag kagen ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter.
Ønsker du chokolade på kagen drysses et lag chokoladeknapper henover og chokoladen smelter ned i den lune kage..

mums :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar